AVA - KARAS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 802 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ava - Karas. Meer weten? Ontdek meer

12 nov 2023 om 11:59 Werd mega laat pas bezorgd moesten er nog voor achteraan bellen. En de Schnitzel was zwart aangebrand geen aanrader deze tent
4 okt 2023 om 19:37 Keurig op tijd, warm en smaakvol zoals altijd
18 sep 2023 om 17:31 Wij hebben 2 uur op onze bestelling moeten wachten, 2x gebeld om een update te vragen en dan werden we kortaf te woord gestaan met beloftes die ze alsnog niet na kwamen.
17 sep 2023 om 21:56 16.40 besteld - bezorging zou 17.30 zijn en kwam pas om 18.30 u
10 sep 2023 om 20:59 Meer dan 2 uur op t eten moeten wachten, iedere x als we belde kregen we te horen dat het eraan kwam maar… belachelijk!
29 aug 2023 om 20:18 Te laat bezorgd, vlees in het vegetarische gerecht. Eten was verder wel lekker.
26 aug 2023 om 20:32 Eten was prima zoals altijd,bezorging wel 30 minuten te laat
13 aug 2023 om 10:41 Eten was perfect, alles kwam in aparte bakjes en zakjes, dus de friet was niet slap. Het eten was ook veel, zeker dat wij hier een volgende keer ook gaan bestellen, complimenten voor de hele zaak, levering hoeveelheid en smaak was top.
2 aug 2023 om 21:09 Heerlijk gegeten, echt super. Eten was vers en heet qua temperatuur. Voldoet boven verwachting. Ga hier de eerst volgende keer weer eten bestellen. Heb de zaak gebeld met de boodschap: complimenten voor de kok. Keurig op tijd ook. Fijn contact.
31 jul 2023 om 2:53 Eten was goed. Afgehaald binnen een half uurtje.
29 jul 2023 om 20:02 2 uur en 10 min gewacht op bestelling
25 jul 2023 om 19:06 Het bier was louwe dus niet koud