AVA - KARAS

AVA - KARAS kwaliteit is vanzelfsprekend

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 674 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ava - Karas. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 7:57 Grote porties goede kwaliteit Altijd op tijd
22 mei 2022 om 23:13 Heerlijke pizza en kapsalon! Werd snel bezorgd op zondag rond etenstijd (spitsuur)
20 mei 2022 om 19:10 Spare ribs waren heerlijk. Friet was erg zout.
3 mei 2022 om 23:07 was echt niet lekker, nooit zo iets vies gehad
25 apr 2022 om 11:44 Duurde vrij lang voor het eten er was. We hadden spare ribs met ieder extra marinade besteld met gebakken aardappelen. De extra marinade hadden ze maar bijj 1 van de 2 gedaan en we kregen friet ipv gebakken aardappelen. Jammer, gaat vaak fout.
22 apr 2022 om 22:55 Was weer lekker
11 apr 2022 om 6:29 Meer dan een uur te laat bezorgd, eten wel top.
6 apr 2022 om 10:30 Ik had een pizza Verdi met RUCOLA besteld. De vorige keer kreeg ik die rucola keurig in een plastic zakje met de pizza mee bezorgd. Deze keer kreeg ik op mijn pizza warme, kleverige IJSBERGSLA.
17 mrt 2022 om 9:58 Eten was lekker maar net iets kleinere hoeveelheden dan gewend. Bezorging was ok en bezorger vriendelijk als altijd.
13 mrt 2022 om 19:51 2 pasta carbonara en shoarma schotel besteld, helaas hadden ze geen schijfjes erbij. Mr heeft mij beloofd de volgende keer een gratis dubbel portie te krijgen haha en hij had om het goed te maken ook 2 blikjes cola erbij gedaan. Dus netjes opgelost!
13 mrt 2022 om 19:29 Heerlijk gegeten Grote maaltijden Nette Goede bezorging
11 mrt 2022 om 19:25 Uur later dan bevestigd. Eten verder wel goed