AVA - KARAS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 840 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ava - Karas. Meer weten? Ontdek meer

20 apr 2024 om 9:26 Lekkere Pizza's en snelle bezorgtijd
14 apr 2024 om 21:36 Laat bezorgd!!
13 apr 2024 om 9:56 Schotels, Kapsalon en Durum waren allemaal lekker en van goede kwaliteit. Ga zo door
5 apr 2024 om 21:23 De pizza was prima maar na ruim 1,5 uur was ik al bijna over mijn honger heen
3 apr 2024 om 7:27 Bezorging was okay, eten zelf slecht. Pizzadoos zat onder de saus van het vlees. Pizza miste ingrediënten en ipv rucola hadden ze er zakje sla bij gedaan. Pizza was ook koud. Mix grill vlees was okay
29 mrt 2024 om 19:59 Zoals altijd heerlijk gegeten zonde dat het nooit optijd is,maar ja dat weet ik nu eenmaal, eten is altijd toppie
26 mrt 2024 om 19:36 Hij was weer zalig
24 mrt 2024 om 20:45 Bijna een uur later dan de gekozen tijd kwam mijn bestelling. Om vervolgens te ontdekken dat er op de pizza Caprino (feta, oregano, rucola) vrij weinig oregano en helemaal geen rucola zat. Als ik dat wilde, had ik een pizza met alleen feta besteld.
19 mrt 2024 om 20:17 Het was weer heerlijk
12 mrt 2024 om 22:22 Eten is smaakloos Geen echte iteliaanse pasta beter zelf koken Thuis ben klaar met eten bestellen waar bij je de helft weer weg moet gooien En schrijf ook zeker revieuw want ben ook klaarmet zulke restaurants die pastawillen verkopenzonder recept
10 mrt 2024 om 19:25 Eten bijna 1 uur later dan was aangegeven(bijna 2 uur totaal na bestellen). Bestel je een broodje kip speciaal. Krijg je geen broodje erbij en een bakje waar 5 happen kip speciaal in zit. Pizza salami met 4 plakjes salami. Totaal slecht!
3 mrt 2024 om 20:40 Ruim 1,5 uur voordat de bestelling er was